Ελένη Μενεγάκη: Μιλά στους φίλους της στα social για τα παιδιά της! «Έχουν το δικαίωμα…»

Ελένη Μενεγάκη: Μιλά στους φίλους της στα social για τα παιδιά της! «Έχουν το δικαίωμα…» | tlife.gr

Είναι κάτι παραπάνω από γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη έχει σχέση λατρείας με τα social-media. Είναι κάτι παραπάνω από γνωστό πως έχει καταφέρει να… γητεύσει και facebook και instagram και τα πάντα και μάλιστα; Αποκτώντας μία ολόκληρη στρατιά ακολούθων, μιας και είναι ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα της εγχώριας σόου-μπιζ, που έχουν στα social χιλιάδες ανθρώπων να τους ακολουθούν με τρέλα.

Μάλιστα, η ίδια η «Απόλυτη» φροντίζει αυτή τη σχέση να την κρατά σε καθημερινή βάση ζωντανή και να μην χρησιμοποιεί τα social μόνο για εμπορικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Η Ελένη αγαπάει την επικοινωνία της με τον κόσμο, αγαπάει το να μπορεί να μιλά με όλους, αγαπάει το να μπορεί να είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή σε μία άμεση επαφή με όλους, έτσι ώστε να μπορεί η ίδια να απαντά για ότι την αφορά και να μην αφήνει κανέναν άλλο να προσπαθεί να διαμορφώσει προς τα έξω την δική της εικόνα.

Με αυτή ακριβώς την λογική έδωσε ,λοιπόν, και πριν από λίγες ώρες, την νέα της απάντηση στο instagram και μάλιστα; Αφορούσε στα παιδιά της και πιο συγκεκριμένα στις κόρες της.

Πως ξεκίνησαν όλα; Μα φυσικά μετά από μία ερώτηση που της έκανε ένας από τους followers που έχει, με αφορμή τις φωτογραφίες με τις κόρες της, που θέλησε να μοιραστεί χθες μαζί μας, από την Κυριακάτικη επίσκεψή τους στο λούνα-παρκ.

Στις φωτογραφίες η Ελένη, εννοείται πως δεν μας έδειχνε το πρόσωπο των παιδιών της και έτσι ένας διαδυκτιακός της φίλος έσπευσε να πειράξει λίγο την «Απόλυτη», ρωτώντας την: «Γιατί δεν μας δείχνεις τα παιδιά σου; Φοβάσαι μην τις ματιάσουμε»;

Και τότε η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έχασε την ευκαιρία και έδωσε την δική της αφοπλιστική απάντηση:

«…Γιατί έχουν το δικαίωμα να έχουν μια φυσιολογική καθημερινότητα όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Όταν μεγαλώσουν αρκετά και μπορούν να αποφασίζουν μόνα τους για τον εαυτό τους, ας κάνουν ό,τι νομίζουν ότι είναι καλύτερο για τους ίδιους…»

Σωστή η Ελένη!

READ more