Ελένη Μενεγάκη: Παρέμβαση στο Πρωινό μετά το μπέρδεμα για την υπόθεση στον Κολωνό

Ένα μπέρδεμα δημιουργήθηκε με τo τηλεφώνημα που έκανε μία γειτόνισσα του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση του Κολωνού στο Πρωινό. Στην αρχή της επικοινωνίας, η εν λόγω κυρία θέλησε να εκφράσει το παράπονό της για μία παρουσιάστρια, η οποία λέει -όπως ισχυρίστηκε- ότι είναι ντροπή για τη γειτονιά που δεν μιλούσε για όσα γίνονταν με την 12χρονη.

Η γειτόνισσα του 53χρονου είπε απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα: «Το ξέρω ότι μεγαλώσατε εκεί δίπλα κ. Λιάγκα, όπως και μία συνάδελφός σας. Ντρέπομαι να πω το όνομά της» είπε αρχικά, με τον παρουσιαστή να τη διακόπτει και να της αναφέρει το όνομα της Ελένης Μενεγάκη.

«Γύρισε και είπε χθες “ντροπή στη γειτονιά που δεν έβγαινε να μιλήσει”, επειδή δεν έχει να κάνει ρεπορτάζ;» συνέχισε η γειτόνισσα του 53χρονου, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας της παρακαλούσε να μην συνεχίσει, επισημαίνοντας πως η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά παρουσιάστρια.

Τότε η γυναίκα ξεκαθάρισε πως δεν αναφέρεται στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά σε κάποια άλλη παρουσιάστρια.

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στο Πρωινό.

Η αντίδραση της παρουσιάστριας του Mega ήταν έντονη, καθώς έστειλε μήνυμα στον πρώην συνεργάτη της, Τάσο Τεργιάκη, ο οποίος το διάβασε στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Μου έστειλε μήνυμα η Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια η κυρία είπε ότι δεν εννοούσε την Ελένη Μενεγάκη, παρόλα αυτά η Ελένη μου έγραψε ότι “δεν ισχύει, δεν έχω κάνει κανένα σχόλιο για τη γειτονιά. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στο θέμα, μόνο μία δήλωση που έκανα προχθές το βράδυ σε μία εκδήλωση που είπα κι εγώ την άποψή μου, όπως τόσοι άλλοι”» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Read More

And More