Ελένη Μενεγάκη: «Ρε παιδιά φέρτε χαρτομάντιλα» – Λύγισε ο καλεσμένος στον «αέρα»

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της τον Γιώργο Σουξέ, με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Βλέποντας το αφιερωματικό βίντεο που ετοίμασαν ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Γιώργος Σουξές «λύγισε» από συγκίνηση στον τηλεοπτικό αέρα. 

«Σε είδα να γελάς, να κρύβεσαι, να κλαις. Είσαι ένας κανονικός άνθρωπος με γνήσιες αληθινές αντιδράσεις», σχολίασε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και απάντησε ο Γιώργος Σουξές με δάκρυα στα μάτια: «Είχα ένα κοστούμι πολύ φινετσάτο αλλά δεν το φόρεσα γιατί ήταν σαν να υποδυόμουν ρόλο και ήρθα με τα καθημερινά μου ρούχα».

«Έκανες πάρα πολύ καλά γιατί όταν βρισκόμαστε εδώ στον δικό μου χώρο, θέλω ο άλλος που είναι δίπλα μου να αισθάνεται καλά. Όταν δεν με ξέρει, θέλω να πάρουμε τον χρόνο μας και να μην σκέφτεται τίποτα, έτσι να γνωριστούμε», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Γιώργος Σουξές συνέχισε με έντονη συναισθηματική φόρτιση: «Ρε παιδιά φέρτε μου ένα κουτί με χαρτομάντιλα, μόνο αυτό δεν περίμενα να ζήσω. Μου αρέσει γιατί θα πω την αλήθεια, σε αισθάνθηκα την ώρα που ήρθες και μπήκες σα να είχε μια αγωνία…».

 

 

Read More

And More