Ελένη Μενεγάκη σε Νίκο Μουτσινά: «Η ενέργειά σου με έβγαλε πολλές φορές από ζόρικες και σκοτεινιασμένες στιγμές»

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκαν μαζί στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ και στην τελευταία εκπομπή του παρουσιαστή για το Καλό Μεσημεράκι.

Η παρουσιάστρια του Mega έκανε την έκπληξη βγαίνοντας σε ζωντανή σύνδεση από το πλατό της εκπομπής της. 

«Εσύ θα περάσεις πολύ ωραία σε εμάς θα λείψεις», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη για την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να ολοκληρώσει οριστικά το Καλό Μεσημεράκι και τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του με την Ελένη Μενεγάκη να παραδέχεται: «Θα βάλω τα κλάματα και είμαι σε πολύ ευσυγκίνητή περίοδο αυτή την εποχή. Το έχω έτοιμο το δάκρυ», είπε, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε να είναι ο πρώτος της καλεσμένος για την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της.

«Αυτό που έχω πάρει από εσένα όλα αυτά τα χρόνια που είτε άτυπα συνεργαστήκαμε, είτε συνεργαστήκαμε κανονικότητα, είτε δεν συνεργαζόμασταν, εγώ η σχέση που έχτισα με εσένα και αυτό που μου έδινες κάθε φορά όταν ήμασταν μαζί – στις δύσκολες στιγμές μου και στις πιο εύκολες – ήταν μοναδικό.

Ρουφούσα πάντα τη δική σου θετική ενέργεια η οποία πολλές φορές με έβγαλε από πολύ ζόρικες και σκοτεινιασμένες στιγμές. Αυτό είναι κάτι που δεν πληρώνεται και δεν ξεχνιέται», ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για τον Νίκο Μουτσινά.

Read More

And More