Ελένη Μενεγάκη σε Σμαράγδα Καρύδη: «Σε έχω ξαναρωτήσει ποτέ γι’ αυτό δημόσια;»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε την Τρίτη 21/11 η Σμαράγδα Καρύδη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, για την παράσταση και την σειρά που συμμετέχει, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που προτιμάει τις κωμωδίες.

«Είμαι συγκεντρωτική, σπαστική, κουράζω και τον εαυτό μου ακόμα, είναι μια τεράστια ευθύνη. Η διαδικασία είναι ανυπόφορη ώρες ώρες γιατί αγχώνομαι το βράδυ δεν κοιμάμαι, αλλά μετά όταν βλέπεις το αποτέλεσμα και είναι σχεδόν αυτό που σκέφτηκες και ότι έχεις βάλει κάτι από τον εαυτό σου, ικανοποιείσαι», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Και συνέχισε: «Την έχω πατήσει λίγο φέτος γιατί δεν τελειώνει το κομμάτι της κούρασης ποτέ, γιατί παίζω στην παράσταση, δεν την σκηνοθέτησα μόνο, και μαζί κάνω και γυρίσματα για τη σειρά «IQ» που πάει καλά».

Όσον αφορά τον λόγο που προτιμά την κωμωδία, η ηθοποιός εξήγησε: «Εγώ την επιλέγω την κωμωδία, και όταν έχω να επιλέξω ανάμεσα σε δύο και είναι εξίσου καλά, πάντα θα διαλέξω την κωμωδία. Μου δίνει τεράστια χαρά να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε, τεράστια ηδονή».

Αναφερόμενη στην αντίδραση του κοινού όταν η ίδια βρίσκεται στη σκηνή, ανέφερε: «Όταν ήμουν μικρότερη πάθαινα πανικό και έλεγα δεν αρέσουμε καθόλου και είμαστε χάλια. Τώρα το υπερβαίνω. Αυτοί που με ξέρουν, με καταλαβαίνουν αμέσως, δεν είμαι μουντρούχα που δε μιλάει, εκφράζω πολύ καλά ό,τι θέλω και είμαι πολύ ανοιχτή με όλους. Το πρώτο μου μέλημα είναι να νιώσουν οι ηθοποιοί άνετα, ανοιχτοί και καλά για να βγάλουν και το καλύτερό τους. Όταν έχει πάει καλά η παράσταση φεύγεις ξεκούραστος, ενώ το θέατρο έχει πραγματικά μια κούραση. Έχει ένα μόνιμο άγχος όλη μέρα, ενώ το γύρισμα είναι διαφορετικό».

Κλείνοντας η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Σμαράγδα Καρύδη για τη γνωριμία της με τον Θοδωρή Αθερίδη με την ίδια να απαντά: «Τον ήξερα αλλά δεν είχα κάνει focus. Τον είχα ξαναδεί και πιο παλιά. Κάπως ήρθε η συγκυρία, το πλήρωμα του χρόνου και ξεκινήσαμε».

«Και σκεφτείτε είναι μαζί πολλά χρόνια, σε έχω ξαναρωτήσει ποτέ δημόσια; Φανταστείτε… μετά από τόσα χρόνια! Είπα κι εγώ να ρωτήσω…» είπε η παρουσιάστρια και η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε: «Εσύ δεν είσαι τέτοια».

Read More

And More