Ελένη Μενεγάκη: Τα ιδιαίτερα δώρα που ζήτησε η 8χρονη Μαρίνα Παντζοπούλου από τον Άγιο Βασίλη – «Ανατρίχιασα»

Τα ιδιαίτερα δώρα που ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη η 8χρονη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της και στο τηλεοπτικό κοινό, ότι η μικρότερη κόρη της ζήτησε ένα… χάμστερ και ένα κόκκινο αυτοκίνητο panda!

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι σίγουρη, και το σκεφτόμουν λόγω της μικρής μου κόρης, αν κάποιες φίλες της τής έχουν προδώσει το θέμα του Άγιου Βασίλη. Αισθάνθηκα ότι με περιέπαιξε λίγο γιατί τη ρώτησα τι δώρο θέλει τα Χριστούγεννα από τον Άγιο Βασίλη. Μου απάντησε ότι θέλει ένα χάμστερ. Εκείνη την ώρα μου κόπηκε ο βήχας και η ανάσα και της είπα ότι δεν γίνεται να έχει χάμστερ από τον Άγιο Βασίλη γιατί αυτό είναι ζωντανό και τρέχει. Τότε μου είπε ότι θέλει ένα κόκκινο panda. Της είπα ότι δε μπορεί να τα φέρει όλα ο Άγιος Βασίλης και μου είπε: “δεν πειράζει, πάρτο εσύ”. Κι εκεί πάνω σκέφτεσαι: “με παίζει η κόρη μου; Με παίζει κι αυτή;”».

«Είναι ωραίο να αφήνουμε τα παιδάκια να μεγαλώνουν με την ιδέα του Άγιο Βασίλη. Είναι ωραίο! Μόνο που μου είπε το ποντικάκι, ανατρίχιασα! Τα βλέπω σε βίντεο στο Instagram και τρελαίνομαι» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More