Ελένη Μενεγάκη: Τα καρφιά του Πρωινού για την απουσία του Alpha από τη χθεσινή εκδήλωση

Το βράδυ της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ημέρα που αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια έδωσε το παρών στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, που διοργανώνει γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού. Από το γεγονός ωστόσο απουσίαζε το τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

Δε θα μπορούσε επομένως να μη σχολιαστεί και από τις σημερινές τηλεοπτικές εκπομπές, Μάλιστα στο Πρωινό αναφέρθηκαν εκτενώς στο συγκεκριμένο θέμα με τον Βαγγέλη Περρή μετά την προβολή των δηλώσεων της Ελένης Μενεγάκη να αναφέρει,

“Είναι πολύ καλή και δείχνει γιατί τόσα χρόνια είναι κορυφαία άσχετα με τη ζώνη στην οποία βρίσκεται, άσχετα με το κανάλι και μιλάει πλέον χωρίς να στρογγυλεύει τα πράγματα. Αυτό που λέει για τον Alpha δεν είναι καλό για το συγκεκριμένο κανάλι γιατί ήταν συνεργάτες τόσο καιρό, την αποχαιρέτησαν με έναν τρόπο που δεν άξιζε σε μια τόσο μεγάλη και επιτυχημένη συνεργασία”.

“Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι ο Alpha δε τη βλέπει ως επαγγελματική τη σχέση τους, είναι γκομενική η συμπεριφορά.. Έχει τόσες εκπομπές ο Alpha  που θα μπορούσε να το παίξει αυτό ” αντέδρασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον λόγο να παίρνει η Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας, “Δε μπορώ να το δεχτώ.  Δεν έγινε για την Ελένη Μενεγάκη αυτή η εκδήλωση… “.

Οι συνεργάτες της επέμεναν ότι το συνεργείο έλειπε ακριβώς γιατί στο χώρο βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη με την Φαίη Σκορδά να σχολιάζει, “Είναι χειρότερο αυτό”.

Το θέμα όμως δεν έμεινε εκεί αφού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να ρίξει τα βέλη του ευθέως στον τηλεοπτικό σταθμό υπενθυμίζοντας ένα περιστατικό που είχε συμβεί πέρυσι με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

“Κάνει κάτι μικροπρέπειες κάποιες φορές ο Alpha… Και μένα πέρυσι με έκοψαν από την εκπομπή της Ναταλίας γιατί είχα σχολιάσει την Ηλιάνα ” είπε χαρακτηριστικά.

 

Read More

And More