Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το Mega – Η αρνητική απάντηση στις προτάσεις του σταθμού και η ανακοίνωση στους συνεργάτες της

Ελένη Μενεγάκη και Mega ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους στο τέλος της φετινής σεζόν, όπως αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ ο Γιώργος Σκρομπόλας στο zappIT.

Η παρουσιάστρια απάντησε αρνητικά στις προτάσεις που είχε δεχτεί από το Mega, με αποτέλεσμα αυτή η εξέλιξη να προκαλεί ντόμινο εξελίξεων στη ψυχαγωγία του σταθμού.

Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του zappIT, μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής, ενημέρωσε για την απόφαση αυτή και τους συνεργάτες.

Οι προτάσεις που είχε κάνει ο σταθμός στην παρουσιάστρια ήταν αρχικά για να παραμείνει στην μεσημεριανή ζώνη είτε να μεταφερθεί στην βραδινή ζώνη, με μια εβδομαδιαία εκπομπή, είτε να αναλάβει το τιμόνι της πρωινής ζώνης του σταθμού. Δηλαδή την ζώνη 10.00 – 13.00.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε απαντήσει και το Mega ανέμενε για την απόφαση της, κάτι το οποίο και έγινε το πρωινό της Τετάρτης 17 Απριλίου. Το σημαντικότερο κομμάτι μεταξύ των δυο πλευρών αφορούσε στο οικονομικό σκέλος. Φαίνεται όμως πως η απόσταση που χώριζε το κανάλι και την παρουσιάστρια ήταν αγεφύρωτη και έτσι προέκυψε η αρνητική απάντηση.

Πηγή: zappIT

Read More

And More