Ελένη Μενεγάκη: «Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, μέχρι πρόσφατα»

Την Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της, το μεσημέρι της Δευτέρας 14/3.

Οι δύο γυναίκες έπιασαν μία… ασυνήθιστη -για τα δεδομένα της “Ελένης”- κουβέντα, που αφορούσε στον θάνατο.

«Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Μέχρι πρόσφατα. Τα τελευταία 2-3 χρόνια που αρχίζουν και φεύγουν από τον περίγυρό μας διαφορετικών ηλικιών άνθρωποι, είναι η πρώτη φορά που αρχίζω και το συνειδητοποιώ. Έχει να κάνει και με την ηλικία βέβαια.

Αρχίζεις και συνειδητοποιείς πως πραγματικά σε αυτόν τον κόσμο και να θέλουμε δε μπορούμε να κάτσουμε για πάντα. Ο καθένας μας έχει τον χρόνο του, τη διαδρομή του, και κάποια στιγμή που θα φύγει. Δεν είναι ότι εύκολα συζητάς για τον θάνατο» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Τότε, η Κατερίνα Λέχου απάντησε: «Δεν συζητάς εύκολα για τον θάνατο, δεν μπορείς όμως και να το απεμπολήσεις και να κάνεις σαν να μην υπάρχει. Αυτό θα κάνει πιο ωραία τη ζωή σου. Αν ξέρεις ότι θα ζήσω μέχρι 80 ετών, θα ξέρεις πώς μπορείς να τα κάνεις αυτά τα 80 χρόνια σημαντικά».

«Και αν όμως ούτως ή άλλως αύριο περάσω τον δρόμο και με πατήσει ένα αμάξι, αν το ξέρω από σήμερα, με βοηθάει κάπου; Που;» αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«Θα είναι σημαντική η κάθε σου στιγμή πριν φύγεις. Την κάνει σημαντική και όμορφη τη ζωή η γνώση του θανάτου» σημείωσε η Κατερίνα Λέχου.

«Έλα όμως που δεν μου ακούγεται καλά στο αφτί» ανταπάντησε η παρουσιάστρια του Mega.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα με τον διάλογο Ελένης Μενεγάκη και Κατερίνας Λέχου:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164