Ελένη Ουζουνίδου για τον Πάνο Νάτση: «Με σόκαρε ο θάνατός του, δεν έχω συνέλθει ακόμα»

H Eλένη Ουζουνίδου, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Ποιος Παπαδόπουλος” καθώς και τη θεατρική παράσταση “Αρίστος”, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 25/10 καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου Τhe 2Night Show“.

H Ελένη Ουζουνίδου μίλησε για την ενασχόλησή της με την υποκριτική και τον λόγο που απέφευγε για πολλά χρόνια να παίζει στην τηλεόραση.

«Δεν περίμενα ότι θα γίνει αυτό το μπαμ στην τηλεόραση… Ξεκίνησα αργά να παίζω στην τηλεόραση, στα 42 μου… Τη φοβόμουν λίγο, φοβόμουν ότι μπορεί να ταυτιστώ. να γίνω “εμπορική”. Τίποτα τέτοιο δεν ισχύει, αν κάτι το αγαπάς και το κάνεις καλά, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε η Ελένη Ουζουνίδου.

Σε άλλο σημείο, η Ελένη Ουζουνίδου μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Πάνο Νάτση και το σοκ που της προκάλεσε ο θάνατός του.

«Έκανα την Ευτυχία, τη μαμά του Πάνου Νάτση, με έχει σοκάρει ο θάνατός του. Δεν έχουμε συνέλθει ακόμα. Ένα εξαιρετικό παιδί. Εξαιρετικό χιούμορ… Εξαιρετικό παιδί. Γνωριζόμασταν από τον Αστέρα Ραχούλας που ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση… Ξαναβρεθήκαμε στις Σέρρες και μετά ήρθε αυτό το γεγονός που μας…» ανέφερε συγκινημένη η Ελένη Ουζουνίδου.

Read More

And More