Ελένη Ουζουνίδου: Τα σχόλια για τα κιλά της και ο θαυμασμός για τον Γιάννη Μπέζο

Η Ελένη Ουζουνίδου, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», συναντά για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Η ηθοποιός μίλησε  για την πορεία της στην υποκριτική καθώς και για τα σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της στα πρώτα της βήματα. Γιατί άργησε να κάνει τηλεόραση και πώς διαχειρίζεται, πλέον, την αναγνωρισιμότητα;


Αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο θέατρο το τελευταίο διάστημα, στήριξε ανοιχτά τα θύματα και εξέφρασε τον μεγάλο της θαυμασμό στον καλό της φίλο και συνεργάτη, Γιάννη Μπέζο, εξηγώντας πόσο γενναιόδωρος είναι με τους ηθοποιούς.

Παντρεύτηκα το 2019 με έναν υπέροχο άνθρωπο. Αν και γνωριστήκαμε αργά, με αγαπάει και τον αγαπώ.

Για την τηλεόραση και όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες στο χώρο: Είμαι χρόνια στο θέατρο και άργησα να μπω στην τηλεόραση. Μπορείς να φέρεις την τέχνη σου και στην τηλεόραση. Αυτό που ζούμε με τις καταγγελίες στο θέατρο είναι ένα σύννεφο που θα γίνει ήλιος. Είμαι από το 1997 στο θέατρο. Με έχει επηρεάσει πολύ η ιστορία αυτή.

Για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να είσαι πολύ πειθαρχημένος. Πρέπει να είσαι και πνευματικός άνθρωπος. Ο ηθοποιός δεν κάνει ηθική, δημιουργεί χαρακτήρα. Και ο στόχος μας είναι να λέμε την αλήθεια. Δούλεψα δυο φορές με κακότροπους σκηνοθέτες και δεν ξαναδούλεψα. Ήμουν τυχερή δεν βίωσα βία. Εγώ δεν γνώριζα κάτι για όσα βγήκαν στο φως. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως.

Τα σχόλια για τα κιλά της στα πρώτα της βήματα: Πριν δώσουμε τις εξετάσεις στη σχολή, ο καθηγητής μου, μου είχε προτείνει να χάσω κάποια κιλά. Και του είχα απαντήσει μπορώ 20! Υπήρχαν τότε τα πρότυπα, τα παιδιά στις δραματικές σχολές να είναι ψηλά και αδύνατα. Τα έχασα τα κιλά μετά τη σχολή τελικά.

Ο Γιάννης Μπέζος είναι σταρ, έχει ποιότητα και δίνει χώρο στους ηθοποιούς που παίζει μαζί τους, είπε η ηθοποιός για τον πρωταγωνιστή της σειράς “Παρουσιάστε”!

 

Read More

And More