Ελένη Ψυχούλη υπέρ Περικλή Κονδυλάτου: «Δεν γίνεται για χάρη του bodyshaming να βλέπουμε “τέρατα”»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα» παραχώρησε η Ελένη Ψυχούλη. Η δημοσιογράφος γαστρονομίας και σεφ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα κιλά της και τις εκπομπές μαγειρικής αλλά και τον ηλικιακό ρατσισμό.

«Όταν ήμουν μικρή είχα διατροφικές διαταραχές, έχανα κιλά σε περιόδους στρες. Πολλές φορές στη ζωή μου έχω φτάσει 34 κιλά, αλλά ήμουν μια χαρά. Εμένα μου αρέσουν οι αδύνατοι άνθρωποι. Μία από τις αρχές μου στη ζωή είναι η αυτοσυγκράτηση, η συγκράτηση στο φαγητό», είπε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

Και συνέχισε: «Το πιστεύω ακράδαντα αυτό που είπε ο Κονδυλάτος. Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα, δεν γίνεται για χάρη του bodyshaming να βλέπουμε “τέρατα”».

«Μια μακιγιέζ μου είπε κάνω μπότοξ, γιατί δεν μπορούσε να βάψει τα μάτια μου. Γιατί πρέπει ταυτίζονται μονό οι νέοι με το ωραίο;», είπε, επίσης, η Ελένη Ψυχούλη.

Για τα σχόλια σχετικά με το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή ξεκαθάρισε πως όλοι θα πρέπει να φοράνε ό,τι τους αρέσει. «Τι είναι αυτό το πράγμα να καθοριζόμαστε από τις ηλικίες;». «Οι άνδρες με βλέπουν 60 χρονών και κάνουν πίσω, αλλά δεν τους κοιτάω ούτε εγώ. Βαριέμαι την συντροφικότητα, θέλω τον μεγάλο έρωτα. Ο έρωτας έχει παίξει βασικό ρολό στη ζωή μου. Δεν γίνεται να είσαι 60 χρονών και να είναι όλα ωραία, και η μούρη και το σώμα. Επιλέγω σώμα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Ψυχούλη.

Read More

And More