Ελένη Ράντου: Η σχέση με την κόρη της και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 21/10 καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου “Γειά σου” και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την κόρη της αλλά και στον τρόπο που έχουν καταφέρει να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου 30 χρόνια.

«Η κόρη μου είναι στην Ολλανδία και σπουδάζει animation. Εγώ είχα πάρει υποτροφία για το Παρίσι από το Εθνικό Θέατρο και οι γονείς μου, δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να με στείλουν για σπουδές, οπότε δεν πήγα… Αυτό με έκανε να λέω στην κόρη μου, να φύγει στο εξωτερικό κι εγώ θα τη στηρίξω σε όλα της τα όνειρα γιατί εγώ δεν είχα αυτή τη δυνατότητα. 

Η κόρη μου, δεν ήθελε να φύγει. Και επέμενα. Κάνουμε σαν γονείς τα αντίστροφα από αυτά που έχουμε βιώσει εμείς… Ήμουν αποφασισμένη να τη στηρίξω σε όλα της τα όνειρα» είπε για την κόρη της η Ελένη Ράντου.

Σχετικά με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Ράντου είπε, «Τους ανθρώπους που αγαπώ, τους πνίγω από την πολλή φροντίδα…Τον έχω πάρα πολύ έννοια. Νιώθω ότι με χρειάζεται. Παλιότερα δεν ήμουν τόσο παρούσα γιατί ένιωθα ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα. Κι εμένα μου είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι σχεδόν ναρκισσιστικό να νιώθω ότι με χρειάζονται.

Παίρνω δύναμη, είναι πολύ σημαντικό για τη δική μου ύπαρξη… Έχω συνδυάσει την ταυτότητά μου με τη φροντίδα κάποιου… Υπήρχε πάντα μια αίσθηση ότι το ενδιαφέρον του Βασίλη προς εμένα δεν έχει χαθεί. Πάντα υπήρχε μια αίσθηση ότι ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου να είναι, ήξερα ότι το ενδιαφέρον του είναι ανά πάσα στιγμή στο 100.

Στα 30 χρόνια που είμαστε μαζί, δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή ότι αδιαφόρησε. Ακόμα κι αν κάναμε να μιλήσουμε μια εβδομάδα…Αν θέλεις να κρατήσεις μια σχέση συντροφική είναι ιδανικό. Αν θες να έχεις μια σχέση πάθους και θυμού, δεν είναι το ιδανικό, και δε μπορεί να κρατήσει και 30 χρόνια μια τέτοια σχέση».

Read More

And More