Ελένη Τοπαλούδη: Απίστευτο ξέσπασμα από τη μητέρα της – Τα δάκρυα της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα», λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία σοκ της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η μητέρα που έχασε και εκείνη άδικα την κόρη της, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στην Ρόδο, ξέσπασε για την αδιαφορία των αστυνομικών να «σώσουν» την 28χρονη Κυριακή αλλά και την κόρη της πριν μερικά χρόνια. (Διάβασε εδώ τη σοκαριστική αποκάλυψη του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη)

«Με την περίπτωση της Κυριακής, θυμήθηκα την περίπτωση του δικού μου παιδιού. Λυπάμαι που μια νέα κοπελίτσα βρέθηκε στον τάφο. Με στεναχωρεί και με θυμώνει που όλο αυτό το βίαιο περιστατικό συνέβη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Σφάχτηκε σαν τραγί μια κοπελίτσα και δεν έκαναν τίποτα. Ντροπή τους! Για τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες έχουν περιπολικά; Η ζωή του πολιτικού έχει μεγαλύτερη αξία από του δικού μου του παιδιού, της Κυριακής και του κάθε παιδιού; Δεν ντρεπόμαστε; Ντροπή! Αίσχος! Δεν είναι κράτος δικαίου αυτό! Δεν έχω πια εμπιστοσύνη στην αστυνομία. Δεν θέλω να είμαι απαξιωτική και εγώ έχω αδελφό απόστρατο αξιωματικό αλλά όχι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Οι πρώτοι δολοφόνοι του δικού μου παιδιού που μάζεψε τα κομμάτια της και πήγε στην αστυνομία, ήταν αυτοί οι δύο αστυνομικοί της φρίκης και της ντροπής. Ο αξιωματικός της Πάτρας και ο αστυνομικός της Αθήνας έδιωξαν το παιδί μου, τα σκουπίδια!!! Πήγε το παιδί μου, λίγες μέρες αφού βιάστηκε να το καταγγείλει, ο Πατρινός να έρθει και να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει πόσο καλά έκανε τη δουλειά του. Έχω τόσο μίσος!! Έδιωξαν το παιδί μου από το Αστυνομικό Τμήμα, δεν βρήκε προστασία το παιδί μου» ξέσπασε η κα. Αρμουτίδου.

 

Όπως ήταν φυσικό, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή παρακολουθούσαν συγκλονισμένοι το ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μη μπορώντας να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Read More

And More