Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Νομίζω ήταν τσαντισμένος, τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι»

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο My Radio απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τα μπλοκ που έχει κάνει στα social media σε συνεργάτες της πρωινής εκπομπής. 

«Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση – και μάλιστα τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου (σ.σ. Η Γεωργίτσα από τα παρασκήνια)- θεώρησε σωστό να πάει τώρα με τους παρουσιαστές εκεί να νιώσει λίγο παρουσιάστρια. Εντάξει δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς. Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι» – Δες ΕΔΩ ολόκληρη την απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Μετά το βίντεο με τις δηλώσεις η Ελένη Τσολάκη σχολίασε: «Νομίζω τσαντισμένος ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην απάντησή του. Νομίζω τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι που δεν ξέρω, ο ένας είναι ο Περικλής Βούρθης που γνωρίζω, τον άλλον άνθρωπο, την άλλη την κοπέλα, δεν κατάλαβα…» ανέφερε η παρουσιάστρια του Open.

«Έχει απογοητευτεί πάρα πολύ από τον Γιώργο Λιάγκα γιατί ενώ έχουν ζήσει μία στενή φιλία και με πολλές δύσκολες στιγμές – γιατί εκεί δένεσαι υποτίθεται – στα δύσκολα, ήταν ο άνθρωπος που τον έκρινε πιο αυστηρά μέσα από το Πρωινό. Έχει μιλήσει πάρα πολλές φορές αρνητικά για τον Δημήτρη, κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε και τον έκανε τότε μπλοκ», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης για Λιάγκα – Ουγγαρέζο. 

Read More

And More