Ελένη Τσολάκη για Τέμπη: «Είναι μια μαύρη επέτειος και μία τραγική ημερομηνία για όλη τη χώρα»

Στο ξεκίνημα της εκπομπής, η Ελένη Τσολάκη και οι υπόλοιποι συντελεστές της, έκαναν τη δική τους αναφορά στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, που σημάδεψε ολόκληρη τη χώρα πριν από ένα χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη του «Πρωινού Σου Σου» είπε: «Σήμερα είναι μια τραγική ημέρα για όλους μας, μια ημερομηνία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην ψυχή όλης της Ελλάδας. Ένα χρόνο πριν, τέτοιες ώρες η χώρα μας μετρούσε αδικοχαμένα παιδιά μέσα σε ένα τρένο που εκτελούσε την πολύ απλή διαδρομή από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Οι στιγμές είναι βαριές, γιατί δεν θα μπορούσε αυτή η ημέρα να μην είναι μαύρη για όλους μας, κυρίως όμως για τις οικογένειες των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών, στο έγκλημα των Τεμπών, πείτε το όπως θέλετε».

Η Ελένη Τσολάκη συνέχισε: «Ένα χρόνο μετά υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, υπάρχουν γονείς και ψυχές που ψάχνουν να δικαιωθούν. Είναι μια μαύρη επέτειος και τραγική ημερομηνία για όλη τη χώρα». 

«Ξυπνάω εκείνο το πρωί και ανοίγω την τηλεόραση και οι ενημερωτικές εκπομπές έδειχναν τις τραγικές εικόνες από τα Τέμπη και στην αρχή δεν κατάλαβα. Διαβάζοντας αργότερα τους τίτλους ένιωσα αυτό που σου κόβεται η αναπνοή, είναι εκεί που η ζωή ξυπνάει και το πιο τρελό σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Λες δεν μπορεί αυτός ο εφιάλτης να έχει συμβεί», συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη. 

Read More

And More