Ελένη Τσολάκη: «Η Ελένη Μενεγάκη θεωρώ έφυγε κάπως καλά από αυτό το μαγαζί»

Την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το Mega σχολίασε η Ελένη Τσολάκη στην πρωινή της εκπομπή στο Open, «Πρωινό Σου Σού»,

«Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα. Γνωρίζαμε ότι είναι οι μέρες των μεγάλων αποφάσεων για την Ελένη Μενεγάκη, κανένας δεν περίμενε ότι  η απόφαση ήταν αυτή η οποία πάρθηκε δύο μήνες πριν το τέλος της σεζόν και θα ανακοινωθεί στους συνεργάτες της», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη. 

«Το ανακοίνωσε η ίδια στους κοντινούς της συνεργάτες γιατί όλοι είναι πολλά χρόνια μαζί της. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ηλιάνα, η Ελένη Γιαλαλή και πιο πρόσφατη προσθήκη ήταν αυτή της Νάνσυς Νικολαΐδου. Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τα τρία τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι τον πρώτο λόγο σε αυτό το τέλος της συνεργασίας θα τον έχει και πάλι το Mega και στους συνεργάτες. Θεωρώ ότι η Ελένη κάπως έφυγε καλά από αυτό το μαγαζί. Είναι η αίσθησή μου», ήταν τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη.

«Όντως έφυγε καλά και ήρεμα. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος στις οικονομικές της δοσοληψίες λειτουργεί εντελώς αντρικά χωρίς συναισθηματισμούς με τον τρόπο που το θέλει. Επαγγελματικά και σκληρά και είναι πολύ δυνατή. Ξέρει τι αξίζει. Από εκεί και πέρα σίγουρα έχει τις σταθερές της, όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος» πρόσθεσε τη μεριά της η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Read More

And More