Ελένη Τσολάκη: «Στον δικό μου γάμο σκεφτόμουν ότι δε θα τα ανεβάσει κανείς αυτά και την άλλη μέρα τον είδα σε όλα τα site»

Με αφορμή τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη και τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media από το γλέντι τους, η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε σήμερα στον δικό της γάμο.

Η παρουσιάστρια του Open Weekend ανέφερε πως ήταν αναπόφευκτο το να ανέβουν τέτοια στιγμιότυπα όταν υπάρχουν τα social media και θυμήθηκε πως και στον δικό της γάμο που επίσης δεν υπήρχαν συνεργεία μέσα στο γλέντι, την επόμενη μέρα έπαιζαν στιγμιότυπα σε όλα τα site από όσα ανέβασαν οι καλεσμένοι τους.

«Μα δε μένει καμία κάμερα σε κανέναν γάμο μέσα στο γλέντι. Εγώ θυμάμαι και τον δικό μου γάμο την επόμενη μέρα που ξύπνησα τον είδα όλο σε όλα τα site. Σκεφτόμουν ότι τον πρώτο χορό με τον μπαμπά μου και τον πρώτο χορό με τον Παύλο, δε θα τον ανεβάσει κανείς από τους καλεσμένους και την άλλη μέρα είδα όλο τον γάμο κανονικά. Τα συνεργεία ήταν έξω, δεν μπήκε κανείς μέσα. Αλλά είναι αναπόφευκτο το 2023 να μην ανεβάσει κόσμος που θα βρεθεί στον γάμο σε στορι» είπε η Ελένη Τσολάκη.

Read More

And More