Ελένη Βαΐτσου: «Δεν υπάρχει στη σκέψη μου το να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια – Δεν πιστεύω σε καμπανάκια»

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2Night Show», για πρώτη φορά, την Ελένη Βαΐτσου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στην Κάτω Τιθορέα , στο όνειρό της να ζήσει στην Αθήνα, αλλά και στις σπουδές Οικονομικών, τις οποίες εγκατέλειψε, για να ακολουθήσει την υποκριτική. Η Ελένη Βαΐτσου που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στη σειρά «Η δική μας οικογένεια» μίλησε, μέσα σε όλα για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως δεν έχει περάσει από τη σκέψη της η δημιουργία οικογένεια.

«Δεν υπάρχει στη σκέψη μου το να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Σοβαρή πρόταση γάμου δεν έχω δεχθεί, στην πλάκα όμως πολλές. Νομίζω ότι αν έρθει η στιγμή και το timing είναι το σωστό, είμαι δηλαδή με έναν άνθρωπο και θέλουμε τα ίδια πράγματα, θα το καταλάβουμε, θα το συζητήσουμε και πολύ απλά θα αποφασίσουμε ότι είναι να αποφασίσουμε. Άμα είσαι με έναν άνθρωπο και πορεύεσαι και έχεις την ίδια κατεύθυνση, δεν είναι ανάγκη να γίνουν ούτε προτάσεις γάμου ούτε τίποτα. Το σημαντικό είναι η συντροφικότητα και να είσαι εντάξει εκεί που είσαι» ανέφερε η ηθοποιός.

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε για το «καμπανάκι» της μητρότητας, η Ελένη Βαΐτσου ξεκαθάρισε: «Δεν πιστεύω σε καμπανάκια! Καμπάνα είναι αυτά τα «πρέπει» των άλλων που σου πιπιλάνε τα αυτιά και σου λένε «πόσο χρονών είσαι», «έχεις μεγαλώσει», «πότε θα κάνεις παιδιά» και «πότε κάνεις οικογένεια» και «πότε θα δούμε εγγονάκια». Αυτά είναι τα καμπανάκια. Δεν υπάρχει, πιστεύω, βιολογικό καμπανάκι. Μέσα μου δεν έχω νιώσει καθόλου ότι θέλω γιατί μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί και να είμαι με κάποιον που να μου βγάλει αυτό και να πω ναι».

«Βασικά δεν θέλω να το κάνω αυτό για μένα. Μπορεί να είναι λίγο εγωιστικό αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες που από πολύ μικρή ηλικία ξέρουν ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα, στο πως μεγαλώνεις, στο τι θες και στο τι πιστεύεις ότι σου πηγαίνει» συμπλήρωσε η Ελένη Βαΐτσου.

Read More

And More