Ελένη Βιτάλη: «Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τις δηλώσεις του για μένα για κακό»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησε η Ελένη Βιτάλη.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μεταξύ άλλων, μίλησε τη συνεργασία της με τον γιο της, τη Χαρούλα Αλεξίου, ενώ αποκάλυψε ότι της έγινε πρόταση να παίξει σε σήριαλ και αρνήθηκε.

«Η Χαρούλα Αλέξιου αν τραγουδούσε ακόμη και έτσι θα ήταν καλυτέρα απ’ όλες. Θεωρώ ότι είναι ψυχολογικό το πρόβλημα της Χαρούλας. Αν βγει να τραγουδήσει θα ανοίξει πάλι η καρδιά μας».

Στη συνέχεια η Ελένη Βιτάλη αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον γιο της σε μουσική σκηνή, λέγοντας: «Νιώθω μια τρυφερή προστασία που δουλεύω με τον γιο μου. Ο εγγονός μου με φωνάζει γιαγιακούλα μου γλυκιά. Το τραγούδι ‘Κιβωτός’ ξεκίνησα να το γραφώ ενώ ήμουν στο μαιευτήριο για να γεννήσω τον γιο μου».

Για τον Νότη Σφακιανάκη και τον χαμό του Βασίλη Καρρά η Ελένη Βιτάλη σημείωσε: «Εξαιρετικός τραγουδιστής ο Νότης Σφακιανάκης, τον σέβομαι ως καλλιτέχνη και τον αγαπώ. Λυπήθηκα πάρα πολύ για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή και καλό άνθρωπο, Βασίλη Καρρά».

Κλείνοντας η Ελένη Βιτάλη σχολίασε και τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για εκείνη λέγοντας: «Ίσως ο Γιώργος Λιάγκας αυτό που ήθελε να πει να ήταν ότι οι καλλιτέχνες καλύτερα να τραγουδάνε, παρά να μιλάνε. Είναι αλήθεια αυτό. Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τις δηλώσεις του για μένα για κακό».

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας σε παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει η Ελένη Βιτάλη είχε εκφράσει την ενόχλησή του λέγοντας: «Εγώ δεν θα σχολιάσω. Αν το πάρω όλο αυτό και το σχολιάσω, θα πω πολλά, αλλά επιλέγω να μην σχολιάσω. Είναι μια πολύ σπουδαία καλλιτέχνης, είναι ίσως η πιο ωραία λαϊκή φωνή που έχουμε στην Ελλάδα. Νομίζω ότι οι δηλώσεις αυτές είναι πολύ κατώτερες της φωνής της και της καλλιτεχνικής της αξίας. Είναι τόσο μεγάλη η καλλιτεχνική της αξία και θα ήθελα να μείνουμε σε αυτό. Κάτι αισθάνομαι και δεν θέλω να σχολιάσω. Αισθάνθηκα λίγο άβολα».

Read More

And More