Ελένη Βιτάλη για Χαρούλα Αλεξίου: «Μέχρι τώρα τι έκανε; Έπρεπε να σταματήσει η κοπέλα»

Η Ελένη Βιτάλη μίλησε στο «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα, με αφορμή το ξεκίνημα των εμφανίσεών της σε γνωστή μουσική σκηνή.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Βιτάλη αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια για την οικογένεια Φλωρινιώτη, τοποθετήθηκε για την ιστορία με την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις», ενώ σχολιάζει τη σχέση με τη Γλυκερία και την Χαρούλα Αλεξίου.

«Δεν είμαι αυστηρή με τον γιο μου, ο Νίκος ξέρει καλύτερη μουσική από εμένα. Δε θα σκεφτώ ποτέ το οικονομικό σε μία πρόταση που μου κάνουν, δεν ήθελα ποτέ πολλά λεφτά. Ήθελα όμως άνεση, είμαι καλομαθημένη γιατί είμαι μοναχοκόρη» είπε αρχικά η Ελένη Βιτάλη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Γλυκερία με την οποία είναι κουμπάρες. «Δεν έχουμε πολλά πολλά με την Γλυκερία. Είναι μία μεγάλη τραγουδίστρια, έχει κάνει την πορεία της, δεν έχει να αποδείξει κάτι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, να είναι καλά!» σημείωσε.

Όσον αφορά στην απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί από το τραγούδι, η Ελένη Βιτάλη είπε: «Η Αλεξίου τόσα χρόνια ταλαιπωριόταν, δεν σταμάτησε απότομα. Εγώ το πήρα σαν τρικ αυτό το ‘σταμάτησε η Αλεξίου’. Μέχρι τώρα τι έκανε; Δηλαδή εγώ είμαι ‘Αλεξική’ αλλά ο τραγουδιστής να είναι στην ακμή του. Έπρεπε να σταματήσει η κοπέλα, δεν καταλάβαινε ο καθένας αν μπορεί ή αν δε μπορεί; Άλλωστε είναι τόσο ταλαντούχα σε ό,τι κάνει. Να είναι καλά και να μην το πάρει τόσο σοβαρά».

Read More

And More