Ελένη Βιτάλη: Το Ισραήλ την «αδειάζει» για την ακύρωση της συναυλίας της – Τι απαντά η τραγουδίστρια, ποια παίρνει τη θέση της 

Η Ελένη Βιτάλη ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο Ισραήλ και στη θέση της θα εμφανιστεί η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Ελένη Βιτάλη θα συνεργαζόταν με πασίγνωστο Ισραηλινό τραγουδιστή σε μία τιμητική προς εκείνον συναυλία στα τέλη Μαΐου, μία συνεργασία που είχε κλειδώσει από τον Οκτώβριο του 2023.

Ισραηλινοί διοργανωτές ισχυρίζονται πως η Ελένη Βιτάλη ακύρωσε τη συναυλία μόλις μία εβδομάδα πριν και ότι τους άφησε ξεκρέμαστους, ενώ συνεργάτης της τραγουδίστριας επισημαίνει:

«Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα, εκ μέρους της κ. Ελένης Βιτάλη ότι δεν θέλει να πάει τώρα να δώσει συναυλία στο Ισραήλ, διότι φοβάται λόγω του πολέμου. Ο μόνος λόγος είναι αυτός και κανένας άλλος! Μακάρι να τελειώσει ο πόλεμος και φυσικά θα πάει. Φοβάται, δεν θέλει να πάει τώρα! Έχουμε ενημερώσει τους διοργανωτές».

Από την άλλη πλευρά, η Πίτσα Παπαδοπούλου δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι είναι δικαίωμα της Ελένης Βιτάλη να μη θέλει να πάρει μέρος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164