Ελένη Χατζίδου: Απαντά στον Στάθη Σχίζα – «Αν θες να φιλοσοφήσεις, μην το κάνεις, πες τα στους φίλους σου»

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε το πρωί της Πέμπτης μέσα από το Breakfast@ Star να απαντήσει στο δημόσιο μήνυμα του Στάθη Σχίζα που αφορούσε την εκπομπή της.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην νικητής του Survivor έγραψε στο Instagram: «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων… ό,τι ανεβάζω στο προσωπικό μου λογαριασμό δεν αφορά την πρώην σύντροφό μου. Μη δημιουργούμε θέματα χωρίς να υπάρχουν. Σας ευχαριστώ πολύ».

«Είχε βάλει κάποια στόρι ο Στάθης στο Instagram, που νομίζαμε ότι μιλάει για την Παναγιώταρου. Μετά έκανε μία διευκρίνιση ο ίδιος, ότι μιλάει γενικά για τους ανθρώπους και να μην προσωποποιούμε τα πράγματα», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μίχος, δίνοντας πάσα στους παρουσιαστές για να σχολιάσουν.

«Εντάξει, την περίοδο που το βάζεις κι εσύ βρε Στάθη μου… Εσύ μη βάζεις, όπου και να πηγαίνει. Άμα θες να φιλοσοφήσεις αυτή την περίοδο, μην το κάνεις, πες τα στους φίλους σου», είπε με νόημα η Ελένη Χατζίδου.

«Βρε κουκλίνι μου… απλώς πολλές φορές γενικά τα πράγματα συνδέονται με τα γεγονότα που είναι επίκαιρα… και πιο επίκαιρα από ποτέ μπορώ να πω», τόνισε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

 

«Βάζε κάτι άσχετο, να τους κάψεις όλους κι εμάς μαζί. Βάλε έναν ανανά μόνο του σε ένα μπαλκόνι και γράψε: όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και άσε να συζητάμε εμείς εδώ πέρα με τις ώρες», πρόσθεσε αμέσως μετά ο παρουσιαστής.

Read More

And More