Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Οι δηλώσεις τους μετά την ανανέωση με το Star – «Συγκινηθήκαμε, είπαμε μπράβο μας»

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν χθες Παρασκευή 2/6 την έκπληξη και ανακοίνωσαν on air την ανανέωση του συμβολαίου τους με το Star!

Το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο συνεχίζει για δεύτερη σεζόν με το Breakfast@Star έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend και την Σοφία Μανουσακίδου, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής τους.

«Δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες για το συμβόλαιο. Θα είμαστε εδώ και του χρόνου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε με το Star. Νιώθω ότι τελικά η χρονιά μάς δικαίωσε, χάρηκαν όλοι από την καρδιά τους, γιατί και τα παιδιά το έμαθαν on air. Θέλαμε να το κρατήσουμε μέχρι να γίνει. Μας κάλεσαν στο γραφείο, συζητήσαμε πως πήγε η χρονιά και είπαμε να συνεχίσουμε έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος αν δεν υπογράψεις τα συμβόλαια. Ακούσαμε πολλά τη φετινή σεζόν για αντικαταστάσεις, αλλά το κανάλι μας προστάτευσε πάρα πολύ. Δεν έχω ακόμη ιδέα για τους συνεργάτες» δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

 

«Απαντήσαμε σε όλα τα κακοπροαίρετα σχόλια με την ανανέωση του συμβολαίου μας. Μόλις υπογράψαμε αγκαλιαστήκαμε με την Ελένη, χαρήκαμε, είπαμε μπράβο μας, συγκινηθήκαμε. Είπαμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Star που μας εμπιστεύτηκε τον τηλεοπτικό του αέρα και την επόμενη σεζόν. Δεν βρεθήκαμε χθες με την Ελένη, γύρισα αργά και κοιμόταν. Έρχεται τριήμερο και θα το γιορτάσουμε ομαδικά» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Read More

And More