Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Συγκινημένοι στο φινάλε του Breakfast @Star – Το φιλί στο στόμα

Αυλαία έριξε σήμερα, 7 Ιουλίου, η εκπομπή Breakfast @Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Το ζευγάρι, που βρέθηκε φέτος στο τιμόνι της παρουσίασης της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star, και έχει πάρει το «πράσινο φως» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού τους.

«Γι’ αυτή εδώ την εκπομπή που βλέπετε όλη τη σεζόν, από τη μέρα που ξεκινήσαμε και θυμάμαι ότι έτρεμα τόσο πολύ από άγχος και τώρα τρέμω από χαρά και συγκίνηση, από ευχαρίστηση για όλα αυτά που έχουμε περάσει, γι΄αυτή την υπέροχη ομάδα που είχαμε και είμαστε τόσο τυχεροί.

Μου λέγανε “πρόσεξε, να είσαι λίγο καχύποπτη. Μη μιλάς πολύ, μην ανοίγεσαι, μην εμπιστεύεσαι”. Χαίρομαι πάρα πολύ που εμπιστεύτηκα, που πίστεψα και όλοι οι άνθρωποι που γνώρισα εδώ ήταν όλοι αληθινοί. Μιλάμε για πραγματική οικογένεια και δεν έχω νιώσει έτσι, ποτέ με κανέναν, σε όποια συνθήκη κι αν ήμουν» είπε η Ελένη Χατζίδου και στη συνέχεια, μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου ευχαρίστησαν ονομαστικά έναν- έναν τους συνεργάτες τους.

«Η ζωή είναι ωραία, να ξυπνάμε παρέα. Θα ξυπνάμε παρέα και την επόμενη σεζόν. Από Σεπτέμβριο θα είμαστε μαζί σας και πάλι. Πάνω από όλα ευχαριστούμε εσάς που μας αγκαλιάσατε. Ξεκινήσαμε δειλά – δειλά, είναι το πρώτο μας στην ουσία μεγάλο εγχείρημα… Περάσαμε υπέροχα. Δεν έχω να θυμηθώ ούτε μια στιγμή που να ένιωσα άσχημα και περίεργα» σημείωσε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Παύλου ευχαρίστησε με τη σειρά του το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες του, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν ενώ στη συνέχεια αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με τη σύζυγό του.

Read More

And More