Ελένη Χατζίδου για Γιώργο Νταλάρα: «Σπαταλάει πάρα πολύ χρόνο στο να σχολιάσει άλλους ανθρώπους»

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλια για τον σάλο που έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους δημοσιογράφους.

Η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» αναφέρθηκε στη στάση του Γιώργου Νταλάρα και προχώρησε σε μία γενικότερη τοποθέτηση.

«Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Ο Γιώργος Νταλάρας λέει συνέχεια ότι οι εκπομπές δεν ασχολούνται με το να προάγουν τον πολιτισμό και να μορφώσουν τον κόσμο. Ο ίδιος δίνει πολύ λίγες συνεντεύξεις και όποτε το κάνει σπαταλάει πάρα πολύ μεγάλο μέρος αυτών στο να σχολιάσει άλλους ανθρώπους, να ασκήσει την αυστηρότητά του», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Γιατί δεν προσπαθεί να μας βάλει μέσα από τις συνεντεύξεις του σε πράγματα που θέλει να γνωρίσουμε; Ακόμα και όταν μιλάει για τους τραγουδιστές, όπου είναι το αντικείμενό του, πάντα θα πρέπει να γίνεται με ευγένεια. Επειδή εσύ θέλεις να εξυμνήσεις κάτι που θεωρείς ότι είναι πολύ ψηλά, δεν χρειάζεται να μειώνεις όλα τα άλλα. Τον ενοχλεί ως άνθρωπο του πνεύματος ο «βούρκος» στον οποίο έχουμε πέσει», συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.

«Εγώ από μικρή, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, σιχαίνομαι τους ανθρώπους που νιώθουν ότι έχουν υπεροχή σε σχέση με άλλους ανθρώπους για κάποιον λόγο, γιατί κάτι έχουν πετύχει στη ζωή τους. Αυτή η έπαρση μπορεί να με τρελάνει», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

Δες το στιγμιότυπο στο 05:20′

Read More

And More