Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου – Μπάρκα: «Tο ότι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει, ο αυθορμητισμός δεν δικαιολογεί αυτά που λες»

Το σχόλιό της για τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει η Ελένη Χατζίδου.

Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star αφού παρακολούθησε με τους συνεργάτες της ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη, αναφέρθηκε στο κομμάτι που η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα για την Κατερίνα, γιατί μέσα από την εκπομπή της τοποθετείται κατά καιρούς, αλλά μας έλυσε πολλές απορίες. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το θέμα του πρώην συντρόφου της και τη Δανάη Μπάρκα, γιατί η ίδια είχε επιλέξει να μην αναφερθεί», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Θεωρώ ότι μία ατάκα θα ανοίξει νέες… ιστορίες. Το “η μαμά μου εμένα έτσι με μεγάλωσε” και η λέξη “ανήθικο” που ακούστηκε είναι κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Το ότι είναι κάποιος αυθόρμητος δεν δικαιολογεί αυτό που λέει. Επειδή ό,τι κάνουμε είναι απόρροια της παιδείας που έχουμε λάβει από τους γονείς μας, δεν χρειάζεται να το τονίσεις. Ακόμη κι αν δεν ξέραμε ότι η μητέρα της Δανάης είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, το ότι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει όλο αυτό», συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.

Read More

And More