Ελένη Χατζίδου για Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν πάρα πολύ πληγωμένη για το θέμα με την Δανάη Μπάρκα»

Τα λεγόμενα της Κατερίνας Καινούργιου για τη συνάντηση του πρώην της, Φίλιππου Τσαγκρίδη με τη Δανάη Μπάρκα σχολίασε η πρωινή παρέα του Star.

Η Ελένη Χατζίδου, παρακολουθώντας το απόσπασμα με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας του Alpha, σχολίασε όλο το χρονικό της σχέσης της με την Δανάη Μπάρκα.

«Ήταν πάρα πολύ πληγωμένη, έβλεπα τη στεναχώρια στο βλέμμα της. Είπε ότι μιλάει γενικότερα για το θέμα αυτό της κούπας, δεν μιλάει γενικά, μιλάει ειδικά για το θέμα που έγινε με τη Φαίη Σκορδά και βγήκε η Δανάη Μπάρκα που στήριζε στην ουσία έτσι τη Φαίη», είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Είναι η πρώτη φορά που ακούμε την Κατερίνα Καινούργιου ότι έφταιξε για να κάνει μια παραδοχή, αυτό που θεωρεί η ίδια λάθος και μπράβο της που το έκανε», πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Ελένη Χατζίδου συμπλήρωσε για τις σχέσεις των δύο γυναικών: «Δεν ήξερα τη φιλία που συνδέει την Κατερίνα με τη Δανάη και αν όντως είναι τόσο δυνατή που έπρεπε να την πάρει ένα τηλέφωνο. Αν όντως ήταν τόσο φίλες, τότε έχει κάνει λάθος η Δανάη», είπε η παρουσιάστρια του Star. 

Δες ΕΔΩ το βίντεο του TLIFE για την Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα

Read More

And More