Ελένη Χατζίδου για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ήταν με την σφραγίδα της Ελένης Μενεγάκη όλο αυτό που ακουγόταν, το στήριζε»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου για την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που προβλήθηκαν σήμερα Δευτέρα 12/2  στο Breakfast@star σχολίασε η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες της.

Στη συνέντευξή του που παραχώρησε ο δημοσιογράφος στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου τόνισε πως η Ελένη Μενεγάκη έχει ευθύνες για τη συμπεριφορά της  Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όπως και ο Λάκης Λαζόπουλος, καθώς της είχαν φουσκώσει τα μυαλά, ότι μπορεί να γίνει σταρούμπα».

Η Ελένη Χατζίδου είπε αρχικά: «Δεν νομίζω να ήταν μόνο καλή κουβέντα. Εγώ, απ’ ότι θυμάμαι, είναι σαν να την είχε πάρει από το χέρι η Ελένη Μενεγάκη, είχαν ξεκινήσει και παρέα. Ήταν με την σφραγίδα της αυτό που ακουγόταν, ότι έρχεται η νέα Μενεγάκη».

«Το στήριζε και αυτή δηλαδή. Όταν βλέπει όλος ο κόσμος, που αγαπάει την Ελένη Μενεγάκη και τη θεωρεί νούμερο 1, βλέπει ότι σου συστήνει μια νέα κοπέλα ως ένα τηλεοπτικό προϊόν που είναι πάρα πολύ καλό, την εμπιστεύεσαι… Οπότε και ο κόσμος έξω φαντάζομαι που θα έβλεπε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα την αγαπούσε χωρίς να ξέρει το γιατί. Επειδή τούς την πρότεινε η Ελένη Μενεγάκη σαν κάτι καλό, νέο, καινούργιο», πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.

Read More

And More