Ελένη Χατζίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: «Μπορεί κάποιος να προστατεύσει την προσωπική του ζωή, μιλώντας συνεχώς για αυτή;»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στην Δάφνη Καραβοκύρη όπου μίλησε για το διαζύγιο του από την Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star.

«Θες να βάλεις πλαίσιο, θες να προστατεύσεις αλλά αναρωτιέμαι μπορεί κάποιος να προστατεύσει την προσωπική του ζωή, μιλώντας συνεχώς για αυτή; Δεν το κάνεις» ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Το τροφοδοτείς ο ίδιος, θέλεις να δίνεις συνεντεύξεις και τα λοιπά. Είναι και σε μια δικαστική διαμάχη, μια κρίσιμη περίοδος, οπότε το βάζεις λίγο στην άκρη και μια χαρά μιλάς για τα επαγγελματικά σου. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πιο αυστηρή, δεν θέλει να συζητάει για αυτό. Ο Θοδωρής είναι πολύ ανοιχτός» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

«Από τη μία παραδέχεσαι ότι η δημοσιότητα κι όλο αυτό που γίνεται όταν βγαίνει προς τα έξω, φέρνει μία περίσσεια ένταση και παίρνει την προσοχή σου από εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει και στην ουσία του θέματος, αλλά τροφοδοτείς τη δημοσιότητα. Εγώ θα πω ότι νιώθω πλέον πολύ άνετα να μιλήσω για τα προσωπικά του Θοδωρή Μαραντίνη σε αντίθεση με την Σίσσυ. Μιλάμε για το ίδιο θέμα, αλλά δεν είναι το ίδιο συναίσθημα» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164