Τις δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την έξοδό του από την Ευελπίδων και την αναβολή της δίκης για το τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 30 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Breakfast@Star».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού, πρώτη τον λόγο πήρε η Μαίρη Αργυριάδου, η οποία σημείωσε: «Τι δουλειά έχεις να πεις στους δημοσιογράφους να έχουν τον ίδιο ζήλο στον πολιτισμό; Αν θέλουν θα έχουν τον ζήλο στον πολιτισμό. Η δουλειά τους αυτή τη στιγμή δεν είναι να έχουν τον ζήλο στον πολιτισμό, η δουλειά τους είναι να κάνουν το αστυνομικό ρεπορτάζ».
«Οι δημοσιογράφοι δεν περιμένουν υποδείξεις. Αυτό λέγεται θράσος. Πας να βγάλεις από πάνω σου όλο αυτό που συμβαίνει, αντί να ζητήσεις ένα συγγνώμη. Το θέμα είναι ότι δεν ακούσαμε ένα συγγνώμη. Σε όλες τις καταστάσεις είναι πολύ διαφορετικό το να πεις ένα συγγνώμη. Αυτό τώρα ήταν αχρείαστο», πρόσθεσε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.
Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης βγαίνοντας από τα δικαστήρια το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Σεπτεμβρίου, μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε: «Ελπίζω τον ίδιο ζήλο που δείξατε γι’ αυτό, να δείξετε και για το θέατρο και τον πολιτισμό».
Η δίκη έχει πάρει αναβολή για τις 8 Οκτωβρίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ