Ελένη Χατζίδου: «Η Έλενα Χριστοπούλου θεωρείται συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά;»

Στην εκπομπή Breakfast@Star μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου για τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά και τα μελλοντικά της σχέδια.

«Δεν έχω κάνει ακόμα καμία κουβέντα για του χρόνου. Με τη Φαίη περνώ πάρα πολύ ωραία, είναι από την πρώτη ημέρα το ίδιο, δε συμβαίνει συχνά και το λέω και το εννοώ. Είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενη», ξεκαθάρισε η Έλενα Χριστοπούλου.

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, η Ελένη Χατζίδου αναρωτήθηκε για τον ρόλο της Έλενας Χριστοπούλου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Την Έλενα Χριστοπούλου την βλέπουμε πρώτη φορά σε αυτόν τον ρόλο. Θεωρείται συμπαρουσιάστρια της Φαίης;».

Η Μαίρη Αργυριάδου τής απάντησε: «Όχι, η Φαίη είναι παρουσιάστρια… Το κρίσιμο ραντεβού της Φαίης στον ΣΚΑΪ είναι την επόμενη εβδομάδα».

Ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε με τη σειρά του: «Εγώ βλέπω ότι είναι αιχμηρή και θεωρώ ότι πολλές φορές καθοδηγεί τα πάντα με συναισθήματα. Δεν είναι 100% αντικειμενική στον σχολιασμό που κάνει. Μπαίνει σε κάποια θέματα, ίσως την αδικήσω… λέγοντας τη λέξη “εμμονή”. Αλλά όταν πιάνει ένα θέμα, μπαίνει και το εξαντλεί».

Read More

And More