Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου ξεκίνησαν στο Breakfast@Star: «Είχαμε φανταστεί διαφορετική την πρεμιέρα»

Πρεμιέρα έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο Breakfast@Star για δεύτερη σεζόν. Η τραγουδίστρια τόνισε πως όταν ολοκλήρωναν την περσινή σεζόν, δεν μπορούσαν να φανταστούν με τίποτα πόσο δύσκολο καλοκαίρι θα ακολουθούσε.

«Καλημέρα σας! Ελπίζουμε να είστε καλά, να είστε υγιείς. Το Breakfast είναι εδώ, για δεύτερη χρονιά, για να σας κάνουμε παρέα, να περνάμε ωραία τα πρωινά και να ξυπνάμε όμορφα και αισιόδοξα. Η αλήθεια είναι ότι όταν σας αποχαιρετήσαμε τον Ιούλιο, δεν είχαμε στο μυαλό μας την πρεμιέρα με αυτές τις συνθήκες. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν και η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη» είπε η Ελένη Χατζίδου.

Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε: «Ναι, η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δοκιμάζονται… Είχαμε φανταστεί διαφορετική την πρεμιέρα αλλά όλα όσα συμβαίνουν δεν μπορούν να μας αφήσουν αμέτοχους. Εμείς είμαστε όμως εδώ για να υπηρετήσουμε τη ψυχαγωγία κι όσο μπορούμε να περάσουμε ένα τρίωρο ξεγνοιασιάς».

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές έδωσαν τον λόγο στα υπόλοιπα μέλη της παρέας του Breakfast@Star.

Στην ομάδα της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου είναι οι: Άση Μπήλιοιυ, Μαίρη Αργυριάδου, Λιλή Πυράκη, Κωνσταντίνος Ντάφλος και Σταύρος Βαρθαλίτης.

Read More

And More