Ελένη Χατζίδου: «Οι περισσότεροι που γράφουν απόψεις και κατεβατά ολόκληρα βρίσκονται οι ίδιοι σε εκπομπές»

Η Ελένη Χατζίδου μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής «Breakfast@Star» σχολίασαν την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε η Ρούλα Κορομηλά στο Mega και τα όσα αποκάλυψε για αυτά που έχει βιώσει στην τηλεόραση και για τον «κανιβαλισμό» που υπέστη στο παρελθόν από τον Τύπο.

«Θυμάμαι αυτήν την εποχή. Δεν σταμάτησαν να γράφουν για την Ρούλα Κορομηλά. Η νούμερο 1 παρουσιάστρια της χώρας, το παραδεχόμαστε όλοι ότι είναι από τις καλύτερες και πόσο την έχουν χτυπήσει. Θυμάμαι κι αγωγές και λέγονταν χοντράδες» ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Τα καρποφόρα δέντρα χτυπάς. Μου αρέσει που ακούω από την Ρούλα ότι τα νούμερα δεν καθορίζουν την αξία ενός παρουσιαστή. Συμφωνώ και το ξεχωρίζει ότι καθορίζουν την πορεία μίας εκπομπής. Όντως τότε ήταν μία άλλη εποχή όπου η τηλεκριτική ήταν αυθεντική. Λέει κι η ίδια ότι τότε ήταν πολύ πιο σκληρά τα πράγματα όσον αφορά την κριτική» σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Ανοίγω μία παρένθεση και την κλείνω. Πολλοί άνθρωποι που σχολιάζουν τι γίνεται, οι περισσότεροι είναι σε εκπομπές. Κλείνω την παρένθεση. Οι περισσότεροι που γράφουν απόψεις και κατεβατά ολόκληρα είναι οι ίδιοι σε εκπομπές» κατέληξε η Ελένη Χατζίδου για την κριτική στη σημερινή εποχή.

Read More

And More