Ελεονώρα Μελέτη: Έρχεται απόψε με μία ακόμα εκπομπή που θα συζητηθεί…

Ελεονώρα Μελέτη: Έρχεται απόψε με μία ακόμα εκπομπή που θα συζητηθεί… | tlife.gr

Κι αυτή την Τετάρτη το βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται στον Alpha «Μετά τα μεσάνυχτα», με μία εκπομπή που θα συζητηθεί (12.01 π.μ.).

Η παρουσιάστρια υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών. Τον αξιωματικό της Eλληνικής Aστυνομίας Μιχάλη Λώλη, που απασχόλησε την κοινή γνώμη, επειδή ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στα social media, μία φωτογραφία του στην οποία ανταλλάσσει ένα φιλί με τον σύντροφό του, μπροστά από την ελληνική σημαία.

Tα ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια που ακολούθησαν ήταν χιλιάδες. Ο Μιχάλης Λώλης αποφάσισε να μιλήσει αποκλειστικά στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», αποκαλύπτοντας τα πάντα, χωρίς ενδοιασμό.

Γιατί ανέβασε τη φωτογραφία; Έχει δεχτεί bullying από τους συναδέλφους του; Πώς διαχειρίστηκαν οι γονείς του την αποκάλυψή του ότι είναι ομοφυλόφιλος; Σε ποιο περιστατικό, εν ώρα υπηρεσίας, χρειάστηκε να ασκήσει και ο ίδιος βία; Ποια είναι η σχέση του, σήμερα, με τη σύντροφο που είχε πριν αποδεχτεί τη σεξουαλική του ταυτότητα;

Όλα αυτά κι άλλα πολλά, απόψε τα μεσάνυχτα στον Alpha…

READ more