Ελεονώρα Μελέτη: Μόλις κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για ΄κείνη!

Ελεονώρα Μελέτη: Μόλις κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για ΄κείνη! | tlife.gr

Σου το έγραφα λατρεμένη; Σου το έγραφα… Πριν από περίπου ένα μήνα σου είχα αποκαλύψει πως η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζει τηλεοπτικό comeback! Και μάλιστα; Σου είχα «μαρτυρήσει» και το κανάλι. Σου είχα πει πως η γνωστή παρουσιάστρια θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας, εγκαινιάζοντας την συνεργασία της με τον Alpha.

Μία συνεργασία η οποία είχε ξεκινήσει να «ψήνεται» πριν από περίπου δύο χρόνια, αλλά τελικά έμεινε «μισο-ψημένη», μιας και στη τηλεοπτική πορεία της Ελεονώρας εμφανίστηκε ο ΣΚΑΙ, όπου άλλα της έταξε, άλλα έγιναν και στο τέλος; Αυτό το τηλεοπτικό διαζύγιο, γράφτηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων, με την Ελεονώρα να δικαιώνεται. Γιατί έχει σημασία να τα λέμε αυτά…

Κάπως έτσι, αυτό το τηλεοπτικό φλερτ φούντωσε και πάλι και μας προέκυψαν και τα ευχάριστα. Η Ελεονώρα ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha. Μόνο που κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα την δούμε τελικά στη καθημερινή, απογευματινή ζώνη με κοινωνική εκπομπή , – όπως αρχικά σχεδιαζόταν -, αλλά στο prime-time του καναλιού με βραδινό, ψυχαγωγικό talk show.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«..Με ιδιαίτερη χαρά, ο ALPHA ανακοινώνει την ένταξη της Ελεονώρας Μελέτη στο δυναμικό του.

Πολύπλευρη και ταλαντούχα παρουσιάστρια, δημοσιογράφος με ιδιαίτερη ματιά, άνθρωπος με ισχυρή άποψη και θέση στα πράγματα, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη για να κάνει αυτό που για εκείνη είναι… το κανονικό: την ανατροπή.

Εκρηκτική, δυναμική, τολμηρή, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ALPHA…»

READ more