Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Χατζηνικολάου: «Θεωρώ πολύ αγενές που ρωτούν τον πατέρα μου για την προσωπική μου ζωή»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 13/11 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις φήμες για την προσωπική της ζωή, ενώ εξέφρασε και την ενόχλησή της σχετικά με τις συνεχόμενες ερωτήσεις που δέχεται για την σχέση της με τον Σπύρο Δημητρίου, τόσο η ίδια όσο και ο πατέρα της, Γιάννης Ζουγανέλης.

«Παλαιότερα ήμουν πιο χαλαρή σε σχέση με αυτό. Από όταν η ζωή μου άρχισε να τυλίγεται με φίλους, συντρόφους, οικογένεια δεν μ΄αρέσει γιατί συμπαρασύρει και ένα περιβάλλον. Το θεωρώ πάρα πολύ αγενές που ρωτούν τον πατέρα μου για την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει καθόλου στη ζωή. Ακόμα και στους φίλους τη μάνα μας και τον πατέρα μας τους κρατάμε σε μία απόσταση», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Και συνέχισε: «Είναι πάρα πολύ αγενές και με θυμώνει πάρα πολύ. Με θυμώνει η ασυδοσία και το ότι δεν σκέφτεται κανείς ότι κάποια πράγματα – και δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια ή ψέματα – σε βάζουν σε μία διαδικασία να νιώθεις ενοχές, να νιώθεις ότι πρέπει να βγεις και να πεις κάτι με το ζόρι».

«Πιστεύω ότι επειδή είμαστε άνθρωποι που μέσα από το τραγούδι αποκτούμε μία δημόσια εικόνα και κάποιοι μας αγαπούν δεν θεωρώ απαραίτητο ότι πρέπει να απολογούμαστε και να πέφτουν οι προβολές στο σπίτι μας», κατέληξε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Read More

And More