Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε στο Παρίσι και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το ταξίδι της.
Μέσα από τις φωτογραφίες, οι φίλοι της είχαν την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη καλλιτέχνιδα να εξερευνά τα πιο εμβληματικά σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας, από τον Πύργο του Άιφελ μέχρι τις γραφικές γειτονιές της πόλης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι βόλτες της περιλάμβαναν επίσης στάσεις σε δημοφιλή καφέ και γαστρονομικά σημεία της πόλης, όπου δοκίμασε παραδοσιακές γαλλικές λιχουδιές.
Το ταξίδι αυτό, όπως φάνηκε, αποτέλεσε για την ερμηνεύτρια μια ευκαιρία όχι μόνο για ξεκούραση, αλλά και για έμπνευση, καθώς συνδύασε την αγάπη της για τον πολιτισμό, τη μουσική και τη γαστρονομία με στιγμές προσωπικής απόλαυσης σε έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου.
«Αγαπώ το Παρίσι παράφορα… Κάθε φορά εκεί νιώθω σαν παιδί που βιάζεται να μπει στα παιχνίδια του λούνα πάρκ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι δρόμοι του, οι ήχοι, το φως του ουρανού πάνω από τον Σηκουάνα, μα και αναμνήσεις μου, όλα μοιάζουν να μιλούν κατευθείαν στην ψυχή μου.
Δεν είναι μόνο οι ομορφιές του, όσο μαγευτικές κι αν είναι. Είναι η αίσθηση ελευθερίας που μου δίνει, η ηρεμία που βρίσκω μέσα στο πλήθος, το πώς κάθε μικρή στιγμή, ένας περίπατος, ένας καφές, ένα βλέμμα, αποκτά νόημα.
Ίσως γι’ αυτό επιστρέφω τόσο συχνά. Γιατί εκεί δεν είμαι απλώς ένας επισκέπτης είμαι ο εαυτός μου, πιο αληθινός, πιο ανοιχτός, πιο ζωντανός. Το Παρίσι έχει γίνει για μένα μια εσωτερική πατρίδα, ένας τόπος όπου η καρδιά μου βρίσκει πάντα τον δρόμο της», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Ζουγανέλη.
Η ανάρτηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Instagram
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleonora Zouganeli (@elzouganeli)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.








