Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα σε ριάλιτι»

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το βράδυ της Κυριακής 13/11 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω».

Οι δύο ταλαντούχες ερμηνεύτριες αποκάλυψαν μυστικά από τη συνεργασία τους στη μουσική σκηνή ενώ σχολίασαν και την σύγχρονη μουσική σκηνή της Ελλάδας.

«Είναι πιο δύσκολο να πετύχει κανείς αυτή την εποχή. Εμείς ζήσαμε μία εποχή που υπήρχε περισσότερη χαρά, ένταση. Κάναμε 6 παραστάσεις την εβδομάδα, ο κόσμος έβγαινε, ζήσαμε αυτές τις εποχές. Τραγούδια που γίνονταν επιτυχίες και από την πλευρά των εντέχνων και από την πλευρά των λαϊκών τραγουδιστών. Αν ξεκινούσα τώρα νομίζω ότι δεν θα έκανα τη διαδρομή που έχω κάνει» σημείωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ρωτήθηκε στη συνέχεια αν θεωρεί πως τα μουσικά ριάλιτι είναι ένας τρόπος για να αναδείξουν οι νέοι καλλιτέχνες το ταλέντο τους και η απάντησή της ήταν αρνητική.

«Δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις μία καριέρα στα ριάλιτι και ό,τι έχει συμβεί είναι σπάνιο φαινόμενο να βγει από ένα παιχνίδι ένας τραγουδιστής ή μία τραγουδίστρια που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι παιχνίδι, δεν στέκει μουσικά. Είναι πιο πολύ ένα παιχνίδι και σε δεύτερο επίπεδο είναι το μουσικό».

Read More

And More