Ελευθερία Ελευθερίου: Απαντά πρώτη φορά για την πιπεράτη αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου

Η Ελευθερία Ελευθερίου μία ημέρα μετά τον τελικό του Survivor… και την πιπεράτη αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για πρώτη φορά αν συνέβη κάτι τέτοιο…

«Εντάξει γελάω… Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Εντάξει φυσικά και εννοείται πως όχι δεν συνέβη κάτι με τον Αλέξη Παππά. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα δεν είναι εδώ ο Αλέξης να τον βάλει στη θέση του. Του χρειαζόταν ένας… Παππάς. 

Ποια αμηχανία; Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσε να πω και κάτι. Γέλασα, τι να κάνω. Αν είχαμε Συμβούλιο θα τον ψήφιζα. Έκλεισε το κεφάλαιο αυτό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εκείνη την ώρα είπα “όπα τι γίνεται τώρα”. Ο Τριαντάφυλλος δεν θέλει το κακό μου, έχουμε άψογες σχέσεις. Είναι ο τρόπος του. 

Διάβασε επίσης: Survivor: Πώς αντέδρασε η Ελευθερίου μετά την καυτή αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου; – Ο Ασημακόπουλος έδωσε το παρασκήνιο

Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο. Ήταν λίγο άβολο, αλλά εντάξει όλα καλά… Έχουμε άψογες σχέσεις με τον Αλέξη Παππά. Ό,τι ξέρετε ξέρω (για το Bachelor). Η σχέση μας είναι καθαρά φιλική» ξεκαθάρισε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δες το απόσπασμα:

 

Read More

And More