Ελευθερία Ελευθερίου: Απαντάει για το unfollow της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στα social media

Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Βασιλική Μπασιούρη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε για το unfollow που της έκανε πριν λίγες ημέρες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στα social media.

Να σου θυμίσουμε πως οι δυο γυναίκες κατά τη διάρκεια του Survivor All Star ήταν πολύ κοντά, με τη μία να στηρίζει την άλλη.

«Από εσάς έμαθα ότι με έκανε unfollow. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Καμιά φορά, πολλά πράγματα τροφοδοτούνται γύρω από ένα σκάνδαλο και κάτι που θέλουν να δώσουν βάση για να σχολιαστεί», αρκέστηκε να πει.

Ερωτώμενη για τον Γιώργο Λιάγκα που δήλωσε ότι την μπερδεύει με τη Josephine, καθώς μοιάζουν, ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου: «Μίλησα με τον Λιάγκα για αυτό. Ίσως μας μπερδεύει επειδή είμαστε πιο μικροκαμωμένες, είναι και το στυλ μας».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή, παραδέχτηκε ότι «δεν αναζητώ έναν άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι να δώσω πράγματα στη δουλειά μου και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους».

 

Από την άλλη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε χθες βράδυ: «Αυτά είναι μικρότητες. Δεν νομίζω ότι απασχολούν τον κόσμο. Δεν έχει προηγηθεί τίποτα. Εγώ είδα ότι δεν με ακολουθεί. Προφανώς δεν την ενδιέφερε πλέον να βλέπει τι κάνω. Ούτε εμένα με ενδιαφέρει πια τι κάνει, οπότε το έκανα κι εγώ».

Read More

And More