Ελευθερία Ελευθερίου: Η συζήτηση με τον Παππά που δεν έδειξαν οι κάμερες και η αντίδρασή της για τις υψηλές αμοιβές

Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά και στο Καλό Μεσημεράκι όπου τα είπε… σχεδόν όλα! Η πρώην παίκτρια του Survivor στη συνέχεια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και στο Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό πίσω από τις κάμερες.

«Την πείνα την αντέχεις. Έχουμε ζήσει σκληρές δίαιτες με τη δουλειά. Έχουμε βρεθεί και με τον Παππά και με τον Περικλή. Δεν μετανιώνω για τις παρέες μου, ούτε για τους ανθρώπους που επέλεξα να έχω δίπλα μου. Έχουν γίνει αρκετά πράγματα που δεν έχουν φανεί και δεν τα έχουν δείξει.

Πριν πάμε στο Συμβούλιο και ψηφιστούμε οι κόκκινοι, είχα πάρει τους ανθρώπους που είχα κοντά μου, τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη και τον Αλέξη και τους είχα πει ότι αν πιστεύετε ότι αγωνιστικά δεν είμαι καλή, να με ψηφίσετε. Για να κλείσουμε σε κάποιους τα στόματα που λένε ότι έχουμε στρατηγικές. Ο Τριαντάφυλλος θα δυσκολευτεί πολύ στο ατομικό, τον λυπάμαι τον Ντάφυ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

 

Ποια ήταν η αντίδρασή της όταν την ρώτησαν για τις υψηλές αμοιβές του Survivor: “Δεν έχω ενημερωθεί για τα 5.000 και τα 6.000 ευρώ που έπαιρναν ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης” απάντησε λακωνικά η τραγουδίστρια.

Read More

And More