Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έτσι απάντησε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη την επόμενη χρονιά

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη μέσα από τη συχνότητα του Mega είναι γεγονός. Για πολλούς ήταν κάτι αναμενόμενο και για άλλους έπεσε σαν βόμβα. (Δες εδώ το δελτίο Τύπου του Mega για την Ελένη Μενεγάκη)

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησε την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, έξω από τα στούντιο της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τη ρώτησε για το comeback της Ελένης.

«Είχαμε μεγάλα τηλεοπτικά νέα χθες. Τα περιμέναμε αλλά δεν ξέραμε πότε ακριβώς. Δεν το ξέραμε ότι θα γυρίσει ρε παιδιά; Τηλεόραση χωρίς Ελένη και Ελένη χωρίς τηλεόραση; Είναι δύσκολο» ανέφερε η Ελιάνα, που συνεργάστηκε με την παρουσιάστρια για 8 χρόνια.

Θα τη δούμε στο πλευρό της Ελένης από τη νέα τηλεοπτική σεζόν; «Δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτό και δεν ξέρω καν τι θα κάνει η Ελένη, εσείς ξέρετε; Με την Ελένη μιλάμε φιλικά, δεν είμαστε φίλες, αλλά μιλάμε φιλικά κατά καιρούς. Έχουμε την πολύ καλή σχέση, γιατί μου έχει φερθεί κάτι παραπάνω από καταπληκτικά» απάντησε και πρόσθεσε: «Οι συνθήκες παίζουν ρόλο και οι άνθρωποι. Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος μου είναι πολύ αγαπητός, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κουμπώνουν και πρέπει να κουμπώσουν».

Read More

And More