Ελιάνα Χρυσικοπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ δεν κάνω συμβόλαια, ο λόγος μας είναι συμβόλαιο»

Για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ και στη Σοφία Ραυτοπούλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος εξέφρασε την επιθυμία της να παραμείνει στην εκπομπή, καθώς η συνεργασία της με την παρουσιάστρια μετρά πλέον δέκα χρόνια.

«Εγώ δεν κάνω συμβόλαια, σε εμάς είναι ο λόγος μας συμβόλαιο. Η καρδιά μου έχει κάθε καλή πρόθεση να είμαι εδώ που είμαι και πιστεύω είναι αμοιβαίο. Δεν γνωρίζω όσα γράφονται για τις αλλαγές στην εκπομπή, σίγουρα αυτά τα γνωρίζει καλύτερα ο σταθμός και η Ελένη Μενεγάκη φυσικά», απάντησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

«Ό,τι έχω μάθει επαγγελματικά, από την Ελένη Μενεγάκη το έχω μάθει. Έχω δουλέψει και με άλλες πολύ αξιόλογες κυρίες, αλλά ό,τι έχω μάθει επαγγελματικά, το χρωστάω στην Ελένη», πρόσθεσε για τη συνεργασία τους και συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενη στην εκπομπή που είμαι και είμαι πολύ χαρούμενη στο πλευρό της Ελλάδας. Κουμπώνουμε καλά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι μελλοντικό και σίγουρα όχι ατομικό».

Σχετικά με όσα γράφτηκαν για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Σάββα Πούμπουρα: «Δεν τα γνωρίζω γιατί είναι δικά τους ζητήματα αυτά επαγγελματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι μαζί. Ο καθένας δίνει το δικό του κομμάτι και νομίζω το δίνει πολύ ωραία στην εκπομπή», απάντησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

«Από μένα δεν θα δείτε κάποιου είδους αμφιβολία, είμαι επαγγελματικά ευτυχισμένη», κατέληξε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Read More

And More