Ελίνα Κέφη: Η εξομολόγηση για τον Γιώργο Λουκανίδη, 24 χρόνια μετά τον θάνατό του – «Τον βλέπω στον ύπνο μου»

Η Ελίνα Κέφη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για το μόντελινγκ, την εμμηνόπαυση και τον φίλο της Γιώργο Λουκανίδη που σκοτώθηκε σε τροχαίο το 1998.

«Ο Γιώργος Λουκανίδης ήταν κολλητός φίλος μου, ήταν αγαπημένος μου άνθρωπος. Έρχεται στον ύπνο μου στις δύσκολες στιγμές μου – δεν ξέρω πώς ακούγεται-, εγώ το νιώθω και είναι σαν να με συμβουλεύει» είπε χαρακτηριστικά.

Για την εποχή του ”Πρωινού Καφέ”, η Ελίνα Κέφη ανέφερε: «Στον πρωινό καφέ, δείχναμε νυφικά και είχαμε μπει μέσα στη θάλασσα. Το νυφικό είχε βαρύνει πολύ και ταυτόχρονα με τσίμπησε τσούχτρα».

Αναφορικά με την εμμηνόπαυση σημείωσε: «Ένιωσα περίεργα συναισθηματικά όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση. Συνειδητοποίησα τοι συνέβαινε αυτό γιατί οι γύρω μου το προκαλούσαν. Πολλές γυναίκες ντρέπονται να πουν τοι είναι στην εμμηνόπαυση γιατί διπλά σε αυτή τη λέξη έρχεται το γήρας. Δεν είναι όμως έτσι».

«Μετά από ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς έναν άλλο άνθρωπο ή να προχωρήσεις τη ζωή σου. Είναι όμως απαραίτητο».

Στα προσωπικά της αυτή την στιγμή ανέφερε: «Είμαι σε μια πολύ όμορφη σχέση που με κάνει να νιώθω όπως πρέπει να νιώθει μια γυναικά».

Read More

And More