Ελίνα Παπίλα: «Έφτασαν στο σημείο να λένε ψέματα, ότι ήμουν σνομπ και είχα ύφος – Με πολεμούσαν γιατί δεν ήμουν στο κύκλωμα»

Η Ελίνα Παπίλα παραχώρησε μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για όλα. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την οικογένειά της, αλλά και για τη σύντομη πορεία της στην τηλεόραση.

«Με τον σύζυγό μου περάσαμε δύσκολα όταν μπήκα στην τηλεόραση. Με βοήθησε πολύ να ισορροπήσω κάποιες σκέψεις μέσα μου. Δεν πίστευα στον εαυτό μου και εκείνος πίστευε σε μένα και μου έλεγε να το παλέψω. Έχω φτάσει στο σημείο να θέλω να τα παρατήσω» ανέφερε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

«Θα ευγνωμονώ πάντοτε το Star που μου έδωσε την ευκαιρία ξαφνικά και εντελώς αναπάντεχα να μπω στην τηλεόραση και να κάνω το πρωινό. Υπήρχαν ορισμένοι που δεν με καλοδέχθηκαν. Σαν να είναι ένα κλειστό επάγγελμα και απαγορεύεται να μπουν άνθρωποι. Ορισμένοι δεν θέλουν νέα πρόσωπα στην τηλεόραση. Στεναχωριόμουν και έλεγα «γιατί ρε παιδί μου;». Έφτασαν στο σημείο να λένε και ψέματα, ότι ήμουν σνομπ και είχα ύφος. Δεν έχω υπάρξει ποτέ σνομπ. Εγώ ήθελα να μαθαίνω πράγματα στην τηλεόραση. Πέρσι έλεγαν για μένα: “Ποια είναι η Παπίλα και την κυνηγάμε; Η Κάμερον Ντίαζ;”. Εγώ δεν ζήτησα κάτι τέτοιο» τόνισε η δημοσιογράφος.

«Γιατί πέρσι έρχονταν τόσα τηλεοπτικά συνεργεία στο ραδιόφωνο; Δεν καταλάβαινα τον λόγο. Έρχονταν κάθε μέρα για να με ρωτήσουν πότε κόβεται η εκπομπή μου. Ειδικά στην αρχή στεναχωριόμουν. Εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να πάει καλά η εκπομπή. Πριν καν ξεκινήσει δεχόταν τόση αρνητική κριτική, δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Κάθε Δευτέρα έβλεπα την φωτογραφία μου σε κάρτα με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή μου. Με πολεμούσαν γιατί ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση και δεν ήμουν στο κύκλωμα» υπογραμμίζει η Ελίνα Παπίλα.

Read More

And More