Ελίνα Παπίλα: Έτσι απαντά στο ενδεχόμενο να συνεχίσει χωρίς τον Γιώργο Καρτελιά την επόμενη σεζόν

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της και ήδη όλα τα κανάλια έχουν αρχίσει να καταστρώνουν το πρόγραμμά τους για τη νέα χρονιά. Ένα από τα τηλεοπτικά δίδυμα που μας απασχόλησαν φέτος ήταν αυτό της Ελίνας Παπίλα με τον Γιώργο Καρτελιά οι οποίοι συστήθηκαν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό φέτος αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star.

Τα σενάρια ωστόσο, θέλουν την Ελίνα Παπίλα να συνεχίζει μόνη της τη νέα τηλεοπτική χρονιά, κάτι που η ίδια δεν επιβεβαιώνει καθώς όπως είπε σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, δεν έχει κάνει ακόμα καμία συζήτηση με το κανάλι.

«Δε ξέρουμε καθόλου τι θα γίνει με την εκπομπή του χρόνου. Εγώ θέλω πολύ να συνεχίσω, μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει κάποιο ραντεβού. Αυτό που μου λέτε ότι θέλουν να μας χωρίσουν με τον Γιώργο δεν το ξέρω. Ποιος θέλει να μας χωρίσει; Δεν έχω ακούσει κάτι, εδώ δε ξέρω αν θα συνεχίσω εγώ. Θεωρώ ότι το κανάλι ξέρει καλύτερα από τον καθένα. 

Αν το κανάλι μου πει ότι θέλει να συνεχίσω χωρίς τον Γιώργο, πρώτα θα τους ρωτήσω πως το σκέφτονται, τι έχουν στο μυαλό τους. Μέχρι τις 8 Ιουλίου που ρίχνουμε αυλαία είναι τα πλάνα μου. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους ανθρώπους που με επέλεξαν» είπε η Ελίνα Παπίλα.

Read More

And More