Ελίνα Παπίλα – Γιώργος Καρτελιάς: Το τέλος της εκπομπής, η έλλειψη χημείας και η πικρία

Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς δεν θα συνεχίσουν του χρόνου με την εκπομπή «Breakfast@Star», κάτι που ακουγόταν εδώ και αρκετό διάστημα. Το τηλεοπτικό ζευγάρι της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Star επιβεβαίωσε τις εν λόγω φήμες και στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Ήθελα πολύ να συνεχίσω. Στεναχωρήθηκα που τελειώνει η εκπομπή. Έτσι είναι τα πράγματα. Δεν το θεωρούσαμε δεδομένο αλλά εγώ ήλπιζα ότι θα συνεχίσει. Ήταν κάτι που είχε γραφτεί αρκετά.

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αμηχανία και από τις δυο πλευρές γιατί υπάρχει ανθρωπιά και υπάρχουν συναισθήματα. Και το κανάλι αλλά και εγώ προσωπικά σε έναν απολογισμό που μπορούμε να κάνουμε τώρα θεωρώ ότι πήγε πολύ καλά και στα νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή. Δεν ξέρω τι θα γίνει… εγώ θα ήθελα να συνεχίσω στην τηλεόραση, μου άρεσε πάρα πολύ» δήλωσε η Ελίνα Παπίλα.

 

«Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν, ένα πολύ ωραίο μάθημα, μια ωραία εμπειρία. Άλλο είδαν και μας έφεραν και άλλο κάναμε. Η χημεία δεν μας βγήκε, ίσως έβγαινε στη δεύτερη. Αυτό που θέλαμε δεν το πετύχαμε, οπότε θεωρώ δικαιολογημένο που μας σταματάνε. Η έλλειψη χημείας είναι αυτό που μας είπαν, όχι αυτό που λέω εγώ. Εννοείται ότι είμαι στεναχωρημένος, πικραίνεσαι λίγο…» ανέφερε ο Γιώργος Καρτελιάς.

 

Read More

And More