Ελίνα Παπίλα: Περιγράφει την στιγμή που τσακώθηκε με τον Γιώργο Καρτελιά – «Έφυγα και παραιτήθηκα»

Για την συνεργασία του στο ραδιόφωνο αλλά και την φετινή του εμπειρία στην πρωινή ζώνη του Star, μίλησαν η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς, καλεσμένοι στην εκπομπή Dot.

Περιγράφοντας την πορεία τους στο ραδιόφωνο, η Ελίνα Παπίλα για πρώτη φορά αποκάλυψε την στιγμή που τσακώθηκε έντονα με τον Γιώργο Καρτελιά, αποχωρώντας από τον ραδιοφωνικό σταθμό.

«Είχα φύγει από το ραδιόφωνο, όχι την ώρα της εκπομπής, αλλά είχα φύγει κανονικά, είχα παραιτηθεί. Δεν έγινε τσακωμός στον αέρα. Ήταν όμως μπροστά ο Γιώργος και ο ιδιοκτήτης του σταθμού. Είχαμε μια έντονη σύγκρουση και έφυγα από το ραδιόφωνο και πήγα σε άλλον σταθμό. Έφυγα το 2015 και επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και εκεί αναλάβαμε την πρωινή εκπομπή μαζί με τον Γιώργο», δήλωσε η Ελίνα Παπίλα.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Γιώργο Καρτελιά: «Το μεγαλύτερο προτέρημα του Γιώργου το οποίο είναι και ελάττωμα ταυτόχρονα είναι το γεγονός πως είναι πάρα πολύ ήρεμος. Δεν αντιδρά. Αν τον ενοχλήσει κάτι δεν θα αντιδράσει, αν του αρέσει όμως και κάτι, πάλι δεν θα αντιδράσει», δήλωσε η Ελίνα Παπίλα.

Read More

And More