Ελίνα Παπίλα: «Περίμενα την επίθεση που δέχτηκα αλλά πιο ήπια»

Την Ελίνα Παπίλα υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 17/4 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show».

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την νέα που παρουσιάζει «Είμαστε μαζί», η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά την πρεμιέρα της.

«Αν επηρεαζόμουν στη ζωή μου δεν θα έκανα τίποτα στη ζωή μου. Έδωσα πανελλήνιες στα 35 μου, πήρα πτυχίο στα 40 μου και μου έλεγαν ότι είμαι “μεγάλη”. Για την επίθεση που δέχτηκα την περίμενα πιο ήπια, όχι τόσο έντονη. Δεν βρέθηκα ποτέ σε θέση άμυνας. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως πιστεύει ο καθένας. Δεν έχω πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Το έναυσμα ίσως ήταν το γεγονός ότι δεν ξέρω», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

Και πέρυσι που μπήκα στην τηλεόραση, τέτοια κριτική δεν είχα δεχτεί. Σε όλες τις δουλειές υπάρχει κριτική. Αυτό που άκουσα ήταν το “Η Ελίνα ήταν καλή αλλά το πρότζεκτ παλιακό”. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην τηλεοπτική μου παρουσία, βλέπω λάθη. Σε κάποια σημεία μου έχω αρέσει. Όταν λένε ότι εγώ είμαι καλή αλλά η εκπομπή δεν είναι, για εμένα είναι το ίδιο. Δεν με κάνει χαρούμενη. Σκεφτόμουν πώς και το Champions League να σήκωνα, δεν θα γλίτωνα από την κριτική», συμπλήρωσε η Ελίνα Παπίλα.

Read More

And More